Helgkurser

Under en helgkurs kommer vi att jobba litet mer intensivt med både hundar och förare. Träningen kommer att ske på platser som hundarna inte är vana vid, detta som en del av miljöträningen. Om möjligt kommer vi att utmana både hundar och förare med såväl störningar som svårare sök och spår.

Syftet är inte att hundarna ska misslyckas, tvärt om. Vi vill på detta sätt ge hela ekipaget ett större självförtroende än vad dom redan har. En viktig del med en intensivträning över en helg blir också att lära sig var gränserna går så att man kan ge hunden den vila den behöver.


Vi vänder oss i första hand till de ekipage som har tränat med oss tidigare men givetvis är andra ekipage som redan har gjort någon form av introduktion välkomna.

VÄGGLUSHUNDSHELG

Vi startar fredag kväll med introduktion för de som behöver det och repetition för de andra. Resten av helgen använder vi till ekipageanpassad träning.
Helgen blir intensiv med trötta hundar vilket ger utrymme för diskussioner om hur och varför.
Priset för helgen blir 2500.-
Är du intresserad så skriv ett meddelande under kontakt så hör vi av oss.

ID-SPÅR / ID-SÖK

Fredag kväll startar vi med introduktion och repetition. Det kommer att bli en intensiv helg i skog och mark där vi både lägger spår och sök utefter ekipagets önskemål. Vi kommer att ha få ekipage varför tiden kommer att räcka till både frågor och kritik / tips.
Priset för helgen är 2500.-
Är du intresserad så skriv ett meddelande under kontakt så hör vi av oss.

Låter en helgkurs intressant så gör en intresseanmälan i kontaktformuläret, vi hör av oss så fort vi har fått en lämplig mängd intresserade. Observera att en intresseanmälan inte på något sätt är bindande.